Το νέο απόλυτο trend στη Next Day Wedding φωτογράφηση

Η next day wedding φωτογράφηση είναι μία ευκαιρία για το ζευγάρι να φωτογραφηθεί με τα ρούχα του γάμου χωρίς να ανησυχεί αν θα τσαλακωθούν ή αν το νυφικό θα βραχεί ή θα ακουμπήσει στο έδαφος.

Έως σήμερα η γραμμή στο στήσιμο μίας τέτοιας φωτογράφησης ήταν το ζευγάρι να στήνεται μπροστά από εντυπωσιακούς φόντους όπως τα μοντέλα, το 2020 όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Τα ζευγάρια που θα παντρευτούν φέτος καλούνται να αναδείξουν τα συναισθήματά τους και να εκφραστούν πλέον όχι ως μοντέλα αλλά ως αυθεντικοί χαρακτήρες και πρωταγωνιστές της ζωής τους, αλλά και του γεγονότος που ζουν, με κύρια στοιχεία τη γνησιότητα, τον αυθορμητισμό και την τόλμη.

Ο έρωτας, το πάθος, η πληρότητα και η ευτυχία που φέρνει το γεγονός του γάμου, πρέπει να εκρήγνυνται σε κάθε φωτογραφία που θα βγάλουν οι νεόνυμφοι. Το στατικό είναι εκτός, καθώς και η νοοτροπία του στήνομαι για να φανώ ωραίος ή ωραία.

Τη νέα χρονιά που σηματοδοτεί και την έναρξη μίας νέας δεκαετίας αναζητούμε την ουσία των πραγμάτων, των γεγονότων και των συναισθημάτων, αυτό που έχουμε μέσα μας και αυτό που είμαστε χωρίς κανένα φίλτρο.

 

 

Ο γάμος δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, ακόμα και ο πιο επίσημος δεν πρέπει να χάνει ή να περιορίζει την αυθεντική  έκφραση της ευτυχίας, έκφραση που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργικότητά της, αλλά περισσότερο από την ορμή της.

Αφήνοντας το τετριμμένο και το επαναλαμβανόμενο πίσω μας, εκφράζουμε και συνδέουμε το συναίσθημα με το περιβάλλον που θα επιλέξουμε να γίνει η φωτογράφηση χρησιμοποιώντας ουσιαστικά όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία του, για να δημιουργήσουμε εικόνες που η αξία τους θα είναι πραγματικά ανεκτίμητη!