Ο  γαμήλιος χορός – Τι να επιλέξετε και τι να προσέξετε!

Ο γαμήλιος χορός είναι μία στιγμή στην οποία τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν δεν συνηθίζουν να εστιάζουν ή να σκέφτονται καθώς προετοιμάζονται για αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Ωστόσο, ο πρώτος χορός μετά τον γάμο, αποτελεί την πιο αισθαντική στιγμή του ζευγαριού, από την οποία ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να αντλήσει μοναδικές εικόνες.

Όλα τα ζευγάρια επιλέγουν ένα μπλουζ υπό τη μελωδία εκείνου του τραγουδιού που αισθάνονται ότι τους ανήκει. Το μπλουζ είναι ένας χορός εύκολος που όλοι μπορούν να χορέψουν αλλά και ένας χορός που στην πραγματικότητα δεν εκπέμπει κανένα έντονο συναίσθημα ή πάθος και όμως η ημέρα αυτή είναι τόσο διαφορετική από αυτόν τον συνηθισμένο χορό.

Ο γαμήλιος χορός του ζευγαριού πρέπει να είναι τόσο μοναδικός όσο και η μέρα, είναι τα πρώτα συγχρονισμένα βήματα του ζευγαριού, που μόλις ξεκινά τον κοινό του βίο και πρέπει να είναι γεμάτα πάθος, γεμάτα συναίσθημα, δεμένα σφιχτά με την πληρότητα της στιγμής.

Ο απόλυτος χορός για ένα ερωτευμένο ζευγάρι είναι το τάγκο, γεμάτο ένταση, παρασύρει συναισθήματα μέσα από την τολμηρή κινησιολογία του και φέρνει στην επιφάνεια το αυθεντικό πρόσωπο της ερωτικής έλξης..

Το τάγκο είναι ένας χορός με βαθμίδες ευκολίας και δυσκολίας και σίγουρα δεν χρειάζεται να δυσκολευτείτε, αυτό όμως που απαιτείται από τον χορό αυτό είναι η αυθεντική έκφραση του πάθους ενός άντρα για μία γυναίκα και μίας γυναίκας για έναν άντρα και αυτό είναι κάτι που υπάρχει ήδη ανάμεσά σας.

Δείξτε αυτό το συναίσθημα, χορέψτε το και γιορτάστε το, γιατί οι φωτογραφίες που θα πάρετε πίσω θα αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό!

Σίγουρα θα χρειαστείτε μερικά μαθήματα και σίγουρα το περιθώριο του αυτοσχεδιασμού θα σας βοηθήσει πολύ.

Δεν χρειάζεται να κατακτήσετε τις πιο δύσκολες κινήσεις της χορογραφίας, να θυμάστε ότι το τάνγο είναι ένας χορευτικός ερωτικός διάλογος που εκφράζετε πρώτα με τα μάτια και μετά με τις κινήσεις του σώματος.

Η νύφη, ανάλογα την επιλογή που έχει κάνει στο νυφικό, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει και να φορέσει ένα φόρεμα που να μπορεί να υποστηρίξει τη κινησιολογία του, ίσως και ένα ζευγάρι πιο άνετα τακούνια.

Ο γαμπρός θα βγάλει το σακάκι και τη γραβάτα για να μπορεί να κρατήσει με σιγουριά την γυναίκα της ζωής του.

Και οι δύο μαζί κρατώντας με πάθος ο ένας τον άλλον θα αναδείξετε το πραγματικό νόημα της ημέρας.

Ζήστε τις στιγμές σας στο έπακρο!

Το βίντεο που ακολουθεί αναδεικνύει πολλά από τα σημεία που ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να  αποθανατίσει και να τα κάνει δικά σας. Δείτε για λίγο μέσα από τα μάτια του!