Το πορτραίτο της νύφης και η φωτογράφηση του νυφικού

Το πορτραίτο της νύφης είναι μία από τις σημαντικότερες φωτογραφίες του γάμου, όπως φυσικά και η φωτογράφηση του νυφικού.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα και συγκεκριμένα την ώρα που η νύφη ετοιμάζεται για την εκκλησία, θα πρέπει να δοθεί ο χώρος και ο χρόνος για αυτή την τόσο σημαντική φωτογράφηση.

Θα φωτογραφηθεί το νυφικό, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της νύφης πριν τα φορέσει, γιατί οι εικόνες αυτές συμπληρώνουν την εικόνα της προετοιμασίας που συνήθως περιλαμβάνει το μακιγιάζ της νύφης στα τελευταία του στάδια, καθώς επίσης χαρούμενες αλλά και συγκινητικές στιγμές με συγγενείς και φίλους.

Όταν η νύφη θα είναι έτοιμη, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στο φωτογράφο να τραβήξει τις φωτογραφίες τις σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ιδανικά και μέσα στο αυτοκίνητο πριν την πάρει να την πάει στην εκκλησία.

Από αυτές τις φωτογραφίες, η νύφη θα επιλέξει αργότερα εκείνες που θα μπουν μέσα στο άλμπουμ του γάμου, καθώς και εκείνες που θα εκτυπώσει.

Οι φωτογραφίες αυτές λίγο πριν την τελετή είναι σημαντικές γιατί η νύφη είναι αψεγάδιαστη και μπορούν πολύ όμορφα να αναδειχθούν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νυφικού.

Σίγουρα λίγο άγχος και λόγο της ημέρας θα υπάρχει, αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο, γιατί αυτή την συγκεκριμένη ημέρα, η ομορφιά, ο ενθουσιασμός, η λάμψη και ο ρομαντισμός είναι τόσο έκδηλα στο πρόσωπό της, που δημιουργούν πορτραίτα ανεκτίμητου κάλλους και καλλιτεχνικής αξίας.