Μένουμε Σπίτι – Περνάμε όμορφα!

Η ατομική ευθύνη και η συνέπεια απέναντι στον κίνδυνο και την πρόκληση του Κορωνοϊού COVID 19, πότε δεν είχαν το βάρος και τη σημασία που έχουν σήμερα!

Μένουμε σπίτι γιατί η κίνησή μας αυτή, θα σώσει ζωές!  Προστατεύουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. #WeSaveLives

Ο κάθε ένας από εμάς, αυτή τη στιγμή γίνεται ένας υπερήρωας που καλείται με θάρρος και ψυχραιμία  να αναχαιτίσει την άκρως μεταδοτική, αλλά και φονική πορεία αυτού του ιού. Όχι στους δρόμους του Gotham ή της Metropolis, αλλά μέσα από το σπίτι του. #Superheroes

Οι μέρες που ζούμε σίγουρα δεν έχουν προηγούμενο, αλλά μέσα σε όλο αυτό, δεν είμαστε μόνοι, μένουμε σπίτι και χωριστά το αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί! #togetherapart

Περνάμε όμορφα!

Ο «κατ’ οίκον περιορισμός» είναι μία ευκαιρία να ξεκουραστούμε αλλά και να περάσουν όμορφα μέσα στο σπίτι μας. Μπορούμε να δούμε ταινίες αλλά και τα επεισόδια που έχουμε χάσει από τις αγαπημένες μας σειρές.

Να μιλήσουμε με φίλους στα social media και στο τηλέφωνο.

Να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού, αλλά και να κάνουμε πράγματα που αναβάλαμε εδώ και καιρό γιατί δεν είχαμε χρόνο.

Μπορούμε να διαβάσουμε ένα ωραίο βιβλίο, να ασχοληθούμε με τον κήπο μας ή τα λουλούδια στο μπαλκόνι μας. Να κάνουμε εργασίες στο σπίτι που δεν προλαβαίναμε τον προηγούμενο καιρό και που θα μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα.

Να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας, να μαγειρέψουμε, να παίξουμε μαζί τους και να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές. Να ντυθούμε υπερήρωες, να παίξουμε φανταστικά παιχνίδια μαζί τους και να φωτογραφίσουμε πανέμορφες οικογενειακές στιγμές, γιατί η προσπάθειά μας αυτή θα αποδώσει. Ο ιός θα αντιμετωπιστεί και αυτό που θα μείνει από αυτή την περίοδο που μας φοβίζει όλους, θα είναι φωτογραφίες  γεμάτες αισιοδοξία και πολύ αγάπη.

Προχωράμε με δύναμη και αυταπάρνηση