Πως μπορούμε να εξαφανίσουμε ατέλειες του δέρματος από τις φωτογραφίες μας

Κάποιες φορές το δέρμα του προσώπου μας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας και αυτό γιατί μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, στρεσαρισμένοι ή για παράδειγμα στις γυναίκες να σχετίζεται με τον κύκλο τους.

Σε εκείνες τις φάσεις το δέρμα μας μπορεί να παρουσιάζει πιο έντονες τις ρυτίδες έκφρασης, να έχει κάποια σπυράκια ή κάποιες κοκκινίλες, φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα μας εμποδίσει να βγάλουμε μία όμορφη φωτογραφία με τους φίλους μας ή αν μόλις έχουμε ξεκινήσει τις διακοπές μας, δεν θα διστάσουμε να βγάλουμε μία φωτογραφία μπροστά σε ένα όμορφο τοπίο. Όταν όμως δούμε τη φωτογραφία που μας τράβηξαν και το πώς φαίνονται αυτές οι παροδικές ατέλειες του προσώπου μας, μπορεί να θέλουμε να διαγράψουμε αυτή τη φωτογραφία ή αν την κρατήσουμε στο αρχείο μας, να καταλήξει στα αζήτητα αφού κανένας μας δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπό του με ατέλειες.

Οι ατέλειες αυτές όμως είναι κάτι που το photoshop μπορεί να εξαφανίσει αποτελεσματικότατα μέσα σε ένα λεπτό, χωρίς ποτέ να θεωρηθεί ότι έχετε κάνει retouch τη φωτογραφία σας, αφού το μόνο που θα αφαιρέσετε θα είναι μερικά παροδικά σημάδια που παρουσιάζει ο οργανισμός μας αντιδρώντας σε εσωγενείς και εξωγενείς παράγοντες.

Ο τρόπος για να διορθώσετε τις κατά τα άλλα πανέμορφες φωτογραφίες σας είναι απλός και διαρκεί κάτω από ένα λεπτό, γι ‘ αυτό μην διαγράψετε ποτέ ξανά φωτογραφία για έναν τέτοιο λόγο.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ακριβώς πώς να το κάνετε, μία εύκολη διαδικασία που ακόμα και ένας αρχάριος στο Photoshop, μπορεί εύκολα να ακολουθήσει.