Σχεδίασε ένα δώρο για τα Χριστούγεννα μόνος σου! Εύκολες & Δημιουργικές Ιδέες

Τα δώρα που σχεδιάζουμε και φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι είναι δώρα καρδιάς γιατί έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό και πολύ προσωπικό στον σχεδιασμό τους.

Είναι δώρα μοναδικά, γιατί είναι χειροποίητα και φυσικά συνδέονται άμεσα με την τέχνη και την αγάπη του προσώπου που τα δημιουργεί.

Φέτος που η ανάγκη της κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι κίνηση αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, για τους δικούς μας ανθρώπους, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, μπορούμε να δημιουργήσουμε δώρα που θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αλλά και έναν ξεχωριστό συμβολισμό για την περίοδο των εορτών, αλλά και για τον καινούργιο χρόνο που έρχεται γεμάτος ελπίδα, γεμάτος από τις δικές μας προσδοκίες, γεμάτος ευχές και φως!

Έτσι λοιπόν όποιο και αν είναι το δυνατό μας σημείο, η ζωγραφική, η ποίηση, η χειροτεχνία, ή η φωτογραφία, μπορούμε να δημιουργήσουμε δώρα τα οποία θα έχουν τη δικής μας σκέψη και υπογραφή.

Δώρα απλά ή ευφάνταστα, χρηστικά και όμορφα δημιουργούν τις ωραιότερες αναμνήσεις και μπορούν εύκολα να γίνουν μέρος της καθημερινότητας των δικών μας ανθρώπων.

Ξεκινάτε με την ιδέα, που μπορεί να είναι μία φωτογραφία, ένα ποίημα, ένα απόφθεγμα ή ακόμα και ένας συνδυασμός αυτών. Στη  συνέχεια, επιλέγεται το αντικείμενο πάνω στο οποίο θα τυπωθεί η δημιουργία σας και το οποίο θα δωρίσετε.

Τέτοια αντικείμενα, μπορεί να είναι ένα ημερολόγιο, μία κούπα, ένα mouse pad, ένα μαξιλάρι, ένα μπρελόκ κτλ.

Μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.ccprint.gr/ μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο της φωτογραφίας ή του κειμένου που θα εκτυπωθεί πάνω στο αντικείμενο της επιλογής σας και να σχεδιάσετε εσείς της εμφάνισή του ή μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να το σχεδιάσουμε μαζί.

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί στο σπίτι σας. Έτσι εύκολα, γρήγορα και δημιουργικά   μπορούμε να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα είναι μία ευλογημένη, όμορφη και ξεχωριστή εποχή για όλους!