Φωτογραφίζοντας τα Χριστούγεννα του 2020

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι Ανέμελα αλλά θα είναι γεμάτα Ελπίδα, άλλωστε αυτό μένει όταν αδειάζει το κουτί της Πανδώρας.

Αγκαλιάζοντας φέτος ακόμα περισσότερο το σπίτι μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ακολουθήσουμε και πάλι τα έθιμα, θα στολίσουμε, θα φτιάξουμε γλυκές λιχουδιές και θα απολαύσουμε μαζί με την οικογένειά μας την προστασία του.

Και επειδή όλοι έχουμε ανάγκη από όμορφες εικόνες και γιορτινή ατμόσφαιρα, θα φωτογραφίσουμε και πάλι τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος γεμάτη έμπνευση, που όταν η έμπνευση αυτή φωτογραφίζεται και διαδίδεται, παρασύρει και άλλους να ακολουθήσουν και να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής θετικής ενέργειας.

Έτσι λοιπόν ξεκινώντας από το home décor και φτάνοντας σε γλυκές ή αστείες στιγμές με την οικογένεια μας και τα κατοικίδιά μας, αυτές τις στιγμές τις κρατάμε στα φωτογραφικά μας αρχεία και φυσικά τις μοιραζόμαστε με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Με αυτόν τον τρόπο κανείς φέτος δεν θα αισθανθεί μόνος του και ας επιβάλλουν οι συνθήκες την κοινωνική αποστασιοποίηση. Άλλωστε η φωτογραφία, τα βίντεο και το διαδίκτυο έχουν αποδεικτεί σημαντικοί σύμμαχοι όλη αυτή την περίοδο.

Σε αυτό το ιστορικό γεγονός που θα καταγραφεί στην ιστορία με μελανά γράμματα και που θα μας ρωτάνε αργότερα γι αυτό, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ας χρησιμοποιήσουμε την φωτογραφική μας κάμερα και ας δείξουμε στο μέλλον, πως η ψυχική δύναμη, η πίστη, η ενσυναίσθηση και η αγάπη στο συνάνθρωπο, έδωσαν τα Χριστούγεννα του 2020 περισσότερη λάμψη και αξία στο πνεύμα των Χριστουγέννων.