Φωτογράφηση γάμου. Στημένη ή αυθόρμητη?

Η φωτογράφηση του γάμου σας είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της τόσο ιδιαίτερης ημέρας της ζωής σας.

Ο ρομαντισμός, η συγκίνηση και τα χαμόγελα ευτυχίας  αποτελούν τα πολύτιμα συστατικά που θα κάνουν αυτές τις φωτογραφίες μοναδικές.

Ωστόσο, τα συναισθήματα αυτά είναι αυθόρμητα, στιγμιαία και σαφώς αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μας είναι να επιλέξουμε μία φωτογράφηση που θα αναδείξει τις αυθόρμητες στιγμές αυτής της ημέρας.

Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και σε αυτή την περίπτωση η χρυσή τομή είναι σημαντική.

Οι αυθόρμητες φωτογραφίες παρασύρουν και αποτυπώνουν με μοναδική αυθεντικότητα τα συναισθήματα. Είναι αυτές οι φωτογραφίες που διατηρούν  τις στιγμές αυτές ζωντανές και αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο. Είναι αυτές οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το συναίσθημα διάχυτο και αυθεντικό.

Οι στημένες φωτογραφίες έχουν και αυτές σημαντική αξία, είναι οι φωτογραφίες στις οποίες αναδεικνύονται όλες εκείνες οι λεπτομέρειες μέσα από τις οποίες επέλεξε το ζευγάρι να εκφράσει την μοναδικότητά του.

Είναι οι φωτογραφίες που θα αναδείξουν τον στολισμό της εκκλησίας, τις λεπτομέρειες του νυφικού και του γαμπριάτικου κοστουμιού, καθώς και όλα όσα πασχίσατε να φαίνονται και να είναι τέλεια στην εκκλησία και αργότερα στην δεξίωση. Είναι οι φωτογραφίες που θα δικαιώσουν την προσπάθεια που κάνατε και θα αποδώσουν μοναδικά την προσεγμένη εμφάνισή σας. Είναι φωτογραφίες πορτραίτα, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες του φωτογράφου, θα θαυμάζεται για μία ζωή.

Ένα γαμήλιο άλμπουμ είναι ολοκληρωμένο όταν οι σελίδες τους είναι γεμάτες από αυθόρμητες αλλά και πιο στημένες στιγμές, καθώς όλες μαζί συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν την ανάμνηση αυτής της ημέρας.