Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Μία από τις προκλήσεις στο interior design είναι η διακόσμηση των τοίχων. Οι τολμηρές επιλογές μπορούν να αναδείξουν μοναδικά το χώρο, οι πιο αρμονικές να δημιουργήσουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας ενώ οι πιο κλασσικές επιλογές αποτελούν μία σίγουρη και διαχρονική λύση.

Δεν υπάρχει κάτι πιο προσωπικό και κάτι πιο σημαντικό από την ανάδειξη ενός χώρου σε κάτι που θα αντανακλά την προσωπικότητά μας και την εσωτερική μας διάθεση.

Ωστόσο σε έναν χώρο που θέλουμε να αποκαλούμε σπίτι δεν μπορεί να λείπει η αποτύπωση ευτυχισμένων οικογενειακών αναμνήσεων.

Η παρουσία των πιο σημαντικών και ξεχωριστών στιγμών μέσα στο χώρο του σπιτιού επιδρούν ευεργετικά στη ψυχολογία μας, αφού έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να χαμογελάμε ακόμα και εκείνες τις ημέρες που το στρες και η κούραση επιδρούν αρνητικά στον ψυχισμό μας.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε μέσα στο χώρο μας φωτογραφίες με τέτοιες στιγμές, σε επιτραπέζιες ή επιτοίχιες κορνίζες, συνήθως όμως οι κορνίζες αυτές, όσο όμορφες και αν είναι, άλλες είναι μικρές και άλλες βρίσκονται σε σημεία, πολλές φορές αδιάφορα στο μάτι.

Όταν μιλάμε όμως για ευτυχισμένες και σημαντικές στιγμές, το μέγεθος είναι σημαντικό για να επιβληθούν οι όμορφες αυτές αναμνήσεις στο χώρο.

Για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που θέλει το συναίσθημα της ευτυχίας και του ρομαντισμού διάχυτο μέσα στο χώρο, μία μεγάλη εκτύπωση με την αγαπημένη τους φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, θα κάνει τη διαφορά μέσα στο χώρο.

Αντίστοιχα, κάποια από τις φωτογραφίες της βάφτισης του παιδιού σας μπορεί να γίνει το κεντρικό θέμα σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας εκπέμποντας την αθωότητα, την γλυκύτητα, αλλά και τις αυθόρμητες αντιδράσεις του παιδιού σας.

Οι φωτογραφίες του γάμου και της βάφτισης συνήθως είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες που έχουμε γιατί τις τράβηξε κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος και είναι κρίμα να τις κρύβουμε μέσα σε ένα άλμπουμ.

Οι εκτυπώσεις των φωτογραφιών που θα επιλέξετε μπορούν να πραγματοποιηθούν πάνω σε καμβά, σε χαρτί τύπου Luster και στο μέγεθος που επιθυμείτε εσείς.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καμβά ή σε μία εντυπωσιακή κορνίζα και μην ξεχνάτε, όταν πρόκειται για σημαντικές αναμνήσεις, όσο πιο μεγάλο είναι το μέγεθος, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα.