Vanity Photo album

Αγαπήστε τον εαυτό σας σε κάθε ηλικία!

Η εξωτερική ομορφιά λένε είναι παροδική ωστόσο για αυτή τη κοινή αντίληψη υπάρχει αντίλογος.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και η ξεχωριστή ομορφιά του οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Ξεκινώντας από το μοναδικό DNA του και προχωρώντας στο πόσο φροντίζει τον εαυτό του, ένα πρόσωπο λάμπει όταν ο εσωτερικός κόσμος του βρίσκεται σε ισορροπία.

Ένα πρόσωπο δεν παύει να είναι όμορφο όταν αποκτά ρυτίδες, παραμένει το ίδιο πρόσωπο ιδίως αν δεν πειραχτεί από αισθητικές επεμβάσεις.

Αγαπώντας τον εαυτό μας και ιδίως το πρόσωπό μας όπως προχωρά και εξελίσσεται μέσα στο χρόνο θα ανακαλύψουμε ότι οι αλλαγές του είναι γοητευτικές και αξίζει να γίνουν το κεντρικό και μόνο θέμα σε ένα ψηφιακό άλμπουμ που θα καταγράφει όχι μόνο το πρόσωπό μας, αλλά και το πέρασμά μας, την ύπαρξή μας και κάποιες από τις καλύτερες στιγμές μας σε κάθε ηλικία.

Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να ξεθάψετε παλιές φωτογραφίες και να ξεδιαλύνεται ποιες από αυτές θα επιλέξετε, αλλά είναι μία διαδικασία που αξίζει να ξεκινήσετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά πολύ όμορφο.

Επιλέξτε φωτογραφίες πορτραίτα και φωτογραφίες που σας αναδεικνύουν από στιγμές και εποχές που αγαπήσατε. Ξεκινήστε από την αρχή και πείτε την ιστορία σας μέσα από αυτές τις φωτογραφίες. Την ιστορία μίας γεμάτης ζωής!

Φτάστε στο παρόν με αγάπη και περηφάνια για όλα όσα κατακτήσατε, μετρήστε τα στην έκφρασή σας, στις ρυτίδες σας, μέσα στη ψυχή σας!

Γιατί όχι κανονίστε μία επαγγελματική φωτογράφηση.

Αφεθείτε και με ήρεμο, γαλήνιο, φωτεινό και χαρούμενο πρόσωπο, επιτρέψτε στη φωτογραφική κάμερα και τον επαγγελματία φωτογράφο να αποθανατίσει το όμορφο πορτραίτο σας.