Ένα πρωτότυπο και συναισθηματικό δώρο για τον κουμπάρο ή τη κουμπάρα

“A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.” – William Shakespeare

Είναι παράδοση το ζευγάρι μετά τον γάμο να κάνει ένα δώρο στους κουμπάρους του. Οι επιλογές που προσφέρει  η αγορά για ένα τέτοιο δώρο είναι πολλές και καλαίσθητες, όμως οι επιλογές αυτές δεν διαφέρουν από ένα δώρο που ούτως ή άλλως μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε στιγμή στους αγαπημένους φίλους μας ή συγγενής.

Ο γάμος δύο ερωτευμένων ανθρώπων είναι μία δυνατή και έντονα συγκινητική στιγμή, όχι μόνο για το ζευγάρι, αλλά και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Δεν αφορά μόνο την ερωτική αγάπη αλλά και τις φιλικές και συγγενικές σχέσεις που πάντα έχουν μία μεγάλη και όμορφη ιστορία πίσω τους.

Το δώρο λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα μας, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας πρέπει να είναι ανάλογο της περίστασης και να έχει μία άλλη αξία από αυτή που συνηθίζεται να δίνεται σε αυτή κίνηση του ζευγαριού απέναντι στους κουμπάρους του.

Η αξία που θα αναδείξει τη στιγμή πρέπει να  είναι συναισθηματική και το δώρο να είναι τόσο ξεχωριστό όσο και η σχέση μας μαζί τους.

Δημιουργήστε ένα μυθιστόρημα μέσα από φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν τις όμορφες, τις καθημερινές αλλά και της σημαντικές στιγμές που έχετε ζήσει μαζί τους. Προσφέρετε στους κουμπάρους σας ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο μέσα από τις σελίδες ενός ψηφιακού άλμπουμ.

Επιλέξτε παλιές αστείες και συναισθηματικές φωτογραφίες, εικόνες από το σχολείο, από διακοπές, από πάρτι, στιγμές βαρετές αλλά και έντονες. Δώστε σημασία σε ακραίες  ενδυματολογικές επιλογές που σήμερα φαίνονται αστείες. Μία όμορφη, μία σοβαρή, μία μεθυσμένη στιγμή και φυσικά μην παραλείψετε να προσθέσετε τις φωτογραφίες τους από τον γάμο. Όλες μαζί κεφάλαια μίας όμορφης σχέσης και μίας μοναδικής φιλίας.

Κανένα δώρο δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικό από της ζωής μας μαζί τους, πιο πολύτιμο από τις στιγμές μας μαζί τους, αλλά και πιο μοναδικό από τη φιλία που μας δένει μαζί τους.