DIY Προσκλήσεις Γάμου

Φτιάχνοντας μόνοι σας τις προσκλήσεις του γάμου σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε τον προϋπολογισμό του γάμου σας, ενώ αποτελεί μία ιδανική επιλογή που θα αναδείξει το ταλέντο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας, αφού θα έχετε βάλει την προσωπική σας πινελιά σε αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Οι προσκλήσεις γάμου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας ενώ τις περισσότερες φορές καθορίζουν και το ύφος του γάμου. Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι θα τις έχετε φτιάξει εσείς δεν πρέπει να είναι χαμηλότερης ποιότητας από αυτό που ορίζει το γεγονός και η μέρα.

Φτιάχνοντας μόνοι σας τις προσκλήσεις σας και εφαρμόζοντας τη δική σας μοναδική σχεδιαστική ιδέα, σας δίνεται η ευχέρεια να επενδύσετε σε ορισμένα στοιχεία υψηλής ποιότητας, όπως το χαρτί που θα εκτυπώσετε το κείμενο της πρόσκλησης και το φάκελο, ενώ ανάλογα το στυλ του γάμου σας μπορείτε να προσθέσετε και το ανάλογο φινίρισμα.

Πειραματιστείτε με διάφορες γραμματοσειρές πριν καταλήξετε σε αυτή που τελικά θα τυπώσετε και μην διστάσετε να προσθέσετε και σχέδια που εύκολα θα βρείτε μέσα στο διαδίκτυο και μπορούν να πλαισιώσουν μοναδικά το κείμενο της πρόσκλησης.

Μπορείτε πάντοτε να κάνετε πιο ιδιαίτερες τις προσκλήσεις του γάμου σας προσθέτοντας υφές όπως κομμάτια δαντέλας ή υφασμάτινους φιόγκους.

Για όσους ψάχνουν να δημιουργήσουν κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό μπορείτε να διπλώσετε το χαρτί της πρόσκλησης σαν πάπυρο και να προσθέσετε και πάλι το φινίρισμα που θα ταιριάζει στο ύφος του γάμου σας.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε την εικόνα ενός ημερολογίου με κυκλωμένη την ημερομηνία του γάμου σας ή να φτιάξετε κάτι χιουμοριστικό. Ότι και αν σκεφτείτε θα μπορέσετε να το δημιουργήσετε ναι μεν οικονομικά αλλά με την ανεκτίμητη αξία της προσωπικής σας εργασίας και δημιουργίας.