Πώς να φανείτε πιο ψηλές στις φωτογραφίες

Κάθε γυναίκα όταν την φωτογραφίζουν θέλει η φωτογραφία αυτή όχι μόνο να την κολακεύει αλλά και να την αναδεικνύει.

Πολλές φορές οι φωτογραφίες που μας βγάζουν είναι το λιγότερο μέτριες αν όχι απογοητευτικές και γι’ αυτό ίσως να μην φταίνε μόνο η ερασιτεχνικές λήψεις των φίλων μας αλλά και εμείς.

Όταν μας φωτογραφίζουν και θέλουμε η φωτογραφία αυτή να βγει πετυχημένη και όμορφη πρέπει να υιοθετήσουμε κάποιες πρακτικές που να μας γίνουν συνήθεια.

Οι γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο ψηλές και καλλίγραμμες στις φωτογραφίες θα πρέπει να ακολουθήσουν μερικούς απλούς κανόνες που ακολουθούν και πολλά διάσημα πρόσωπα της showbiz και δεν απογοητεύουν ποτέ.

  • Όταν σας παίρνουν μία ολόσωμη φωτογραφία βάλτε το ένα χέρι στη μέση σας, στηρίξτε το βάρος στο πίσω πόδι και προβάλλετε ελαφρώς το άλλο.
  • Προσέχετε να μην ανασηκώνετε τους ώμους σας. Κρατήστε τους κάτω ανασηκώνοντας ελαφριά το πηγούνι σας.
  • Προσέξτε η γωνία της κάμερας να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με εσάς και ζητήστε από αυτόν που σας φωτογραφίζει να γεμίσει την εικόνα με την παρουσία σας, δηλαδή, να μην φαίνεται το έδαφος ή κάποιο θέμα πάνω από το κεφάλι σας, είτε αυτό είναι τοίχος, τοπίο ή ουρανός.
  • Όταν σας φωτογραφίζουν μαζί με κάποια άλλη γυναίκα από την οποία έχετε διαφορά ύψους, φροντίστε να σας φωτογραφίσουν από γωνία και όχι ανφάς. Η φωτογράφηση από γωνία μειώνει τις διαφορές ύψους και επικεντρώνει την προσοχή στα πρόσωπα αυτών που φωτογραφίζονται.
  • Όταν σας φωτογραφίζουν μαζί με τον σύντροφό σας, αν έχετε διαφορά ύψους, ζητήστε του να κάνει ένα βήμα πίσω και κρατώντας τον από το χέρι προσποιηθείτε ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά. Με αυτό το τρικ όχι μόνο θα μειώσετε τη διαφορά ύψους αλλά θα δώσετε και κίνηση στη φωτογραφία.