Θεματική Φωτογράφιση

Πολλές φορές ένα βιβλίο ή μία ταινία μας ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους και μυθικούς χαρακτήρες ξεσηκώνοντας μέσα μας το μικρό παιδί που ήμασταν κάποτε.

Η μαγεία ενός παραμυθιού πάντοτε συναρπάζει μικρούς και μεγάλους αποδεικνύοντας στην ουσία ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να ενηλικιωθήκαμε αλλά στην πραγματικότητα, μέσα μας, παραμείναμε παιδιά.

Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι είναι αυτοί που ζουν την καθημερινή πραγματικότητα αλλά απολαμβάνουν τη μαγεία της ζωής μέσα από το πρίσμα και την ματιά ενός μικρού παιδιού. Είναι πολύχρωμοι και θαρραλέοι, πολυπράγμονες και περιπετειώδεις, πραγματιστές αλλά και ονειροπόλοι. Αγαπούν κάθε τι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Μα πάνω από όλα δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να πουν την αλήθεια ακριβώς όπως τη σκέφτονται.

Το θέμα ενός παραμυθιού ή ενός έργου μπορεί εύκολα να αποτελέσει έμπνευση για ένα πάρτι, μία βάφτιση, για έναν γάμο ή μία προσωπική φωτογράφιση.

Μία επαγγελματική φωτογράφιση με θέμα εσάς και τον χαρακτήρα που θέλετε να υποδυθείτε, αποτελεί μία από τις πιο εκκεντρικές και ενδιαφέρουσες επιλογές, αφού μπορεί να περιγράψει με τα πιο έντονα χρώματα αυτήν την ιδιαίτερη πτυχή του εσωτερικού σας κόσμου αλλά και να δημιουργήσει δραματικές φωτογραφίες που θα κόβουν την ανάσα.

Μία τέτοια φωτογράφηση μπορεί να γίνει μέσα σε στούντιο αλλά και σε εξωτερικό χώρο, ο οποίος συνήθως επιλέγετε βάση του θέματος ή του χαρακτήρα που έχετε επιλέξει.

Μπορούν να δημιουργηθούν πορτραίτα, να γίνει φωτογράφηση ζευγαριού ή ομαδική φωτογράφιση με φίλους.

 

Η αγαπημένη σας φωτογραφία μπορεί μετά να μετατραπεί σε έναν καμβά ή σε μία Fine Art εκτύπωση για να κοσμήσει και να δώσει έναν εντυπωσιακό και ιδιαίτερο τόνο μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Το σύνολο των φωτογραφιών που θα τραβηχτούν μπορούν να γίνουν ένα εκπληκτικό Photo Book ή μία συλλογή από εκτυπωμένες φωτογραφίες.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας το μόνο σίγουρο είναι ότι μία τέτοια φωτογράφιση δεν έχει μόνο ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον, αλλά και πολύ διασκέδαση, ιδιαίτερα αν επιλέξετε να την κάνετε μαζί με φίλους.