Παρουσιάστε την εταιρία σας μέσα από ένα Business PhotoBook

Κλείστε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες παρουσιάζοντας την εταιρία σας μέσα από τις σελίδες ενός Business PhotoBook.

Ένα Photobook δεν είναι ένα κοινό προσπέκτους, αντίθετα είναι μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρίας σας, όπου μπορείτε να προβάλλετε την ιστορία της, τον προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεται, συνοδευόμενα από τα  βασικά οφέλη και προχωρώντας στο διευρυμένο ή δυνητικό προϊόν/υπηρεσία της εταιρίας σας, καθώς και τη γραμμή προϊόντος, προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες και αυξάνοντας το cross – selling στο ήδη υπάρχον πελατολόγιό σας.

Μέσα σε ένα Business PhotoBook μπορείτε να προβάλλετε την ιστορία και την εξέλιξη της εταιρίας σας μέσα από παλιές και νέες φωτογραφίες συνοδευόμενες  από επιλεγμένα κείμενα που θα επεξηγούν την πορεία και το όραμά σας.

Συμπεριλάβετε επαγγελματικές φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν μοναδικά το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας, τις συνεργασίες σας, τις αξίες σας και το μέλλον όπως εσείς το οραματίζεστε.

Δείξτε ποιοι είναι οι άνθρωποί σας, οι άνθρωποι που επιλέξατε να βρίσκονται δίπλα σας και που καθημερινά σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε όλες σας τις επιδιώξεις.

Η παρουσία σας όταν επιδιώκετε να κλείσετε μία νέα συμφωνία είναι σημαντική ωστόσο η παρουσία ενός Business PhotoBook σίγουρα προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα για εσάς και την εταιρία σας, χωρίς να αφήνει τίποτα στη φαντασία του υποψήφιου πελάτη σας. Επιπλέον ένα Business PhotoBook μπορεί και να προσφερθεί και σαν εταιρικό δώρο, το οποίο θα μπορεί κάποιος να μελετήσει χωρίς την δική σας παρουσία.

Στην εταιρία Chronis Chronopoulos γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εικόνα μίας επιχείρησης, πόσο μάλλον η ιστορία της και οι επιτυχίες που έχει σημειώσει στη διάρκεια της πορείας της.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας πάνω στη φωτογραφία και την εκτύπωση εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα προσφέρετε με υπερηφάνεια στους συνεργάτες και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να προωθήσουμε και να αναδείξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την πορεία της εταιρίας σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.