Πείτε το σ ‘αγαπώ με μία όμορφη ανάμνηση

Αύριο είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μία ξεχωριστή ημέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη, αυτά τα δύο πολύτιμα συναισθήματα που εξυψώνουν τον άνθρωπο και δίνουν νόημα στη ζωή του.

Το χρώμα του έρωτα είναι κόκκινο και η αγορά γεμάτη από όμορφες ιδέες για δώρα. Ποιο όμως από όλα αυτά μπορεί να αποδώσει καλύτερα το ουσιαστικό νόημα αυτή της ημέρας?

Τα τριαντάφυλλα μαραίνονται και οι σοκολάτες τρώγονται, η λάμψη ενός κοσμήματος χάνεται στη χρήση και τα έξυπνα δώρα που κατακλύζουν τις βιτρίνες των μαγαζιών αυτήν την εποχή, μόλις περάσουν οι ημέρες, ψάχνουμε κουτί, συρτάρι ή ντουλάπι να τα κρύψουμε.

Τι μένει τελικά; Όχι μόνο από αυτή την ημέρα, αλλά και από όλες τις όμορφες ή ξεχωριστές γιορτές που μοιραζόμαστε με το έτερό μας ήμισυ;

Μα φυσικά οι στιγμές! Οι στιγμές που γίνονται πολύτιμες αναμνήσεις!

Μια σειρά από πολύχρωμες φωτογραφίες, γεμάτες συναισθήματα και εμπειρίες, μιας γεμάτης ζωής.

Αυτές οι φωτογραφίες και αυτές οι στιγμές μπορούν να γίνουν το πιο ουσιαστικό δώρο, ένα δώρο που δεν θα δηλώνει μόνο τα συναισθήματα στο παρόν, αλλά μία κοινή πορεία και μία ιστορία αγάπης που για κάποιους μπορεί να είναι ακόμα ένα διήγημα, για κάποιους άλλους μία νουβέλα και για πολλούς το ωραιότερο μυθιστόρημα της ζωής τους.

Πάρτε τις πιο χαρακτηριστικές σας στιγμές και κάντε τις ένα  Photobook γεμάτο από αναμνήσεις και στιγμές που διηγούνται την δική σας ιστορία αγάπης.

Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο για να θυμάστε ότι η αγάπη και ο έρωτας γιορτάζονται κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα.

Απολαύστε τη γεύση του έρωτα μέσα σε μία κούπα.

Χαράξτε τον πάνω σε πέτρα και τυπώστε τον πάνω σε ένα μαξιλάρι που θα θυμίζει στιγμές και θα δημιουργεί όνειρά.

Κάντε την ημέρα του Αγίου τόσο ξεχωριστή όσο είσαστε και εσείς!

Δείτε τις προτάσεις μας!