Υπέρβαρες Καλλονές – Δείτε τα τρικ που αναδεικνύουν τις φωτογραφίες τους

Μοντέλα όπως η Ashley Graham, αποδεικνύουν ότι η πραγματική ομορφιά δεν περιορίζεται μέσα στα στενά πλαίσια που είχαν θέσει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες διάσημοι οίκοι μόδας.

Σε αντίθεση όμως με το χώρο της μόδας, όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι γνωρίζουν ότι η ομορφιά δεν ζυγίζεται!

Κάθε γυναίκα είναι όμορφη και κάθε σωματότυπος μπορεί να αναδειχθεί μοναδικά μέσα από τον φακό ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Ωστόσο, όλες οι φωτογραφήσεις διάσημων γυναικών μοντέλων, ηθοποιών, τραγουδιστών, που θεωρούμε πρότυπα ομορφιάς, αφού παρουσιάζουν μία αψεγάδιαστη εικόνα που αναδεικνύει μοναδικά το πρόσωπό και το σώμα τους ,…  έχουν κάποια τρικ!

Μέσα στην καραντίνα οι περισσότεροι από εμάς πήραμε κάποια κιλά τα οποία άλλαξαν λίγο την εικόνα μας αλλά πιο σημαντικά επηρεάζουν την ψυχολογία μας, όσο όμως αυτά τα επιπλέον κιλά δεν επηρεάζουν την υγεία μας, αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας και στην ψυχή μας είναι ότι η ομορφιά εκφράζεται μέσα από πολλά πρόσωπα και το βάρος δεν είναι ένα από αυτά.

Στο παρακάτω βίντεο η επαγγελματίας φωτογράφος Sue Bryce, παρουσιάζει τα τρικ και τους τρόπους που πρέπει να στηνόμαστε μπροστά σε μία κάμερα, για να αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία και όχι να προβάλλουμε αυτά που δεν θέλουμε.

Μάλιστα, παρακολουθώντας το βίντεο θα αντιληφθείτε σταδιακά, πως καταφέρνουν όλοι οι διάσημοι να παρουσιάζονται αψεγάδιαστοι στις φωτογραφίες τους, όταν στην πραγματικότητα, η εικόνα τους συνήθως διαφέρει από αυτό που τελικά διοχετεύεται στα media.

Ακολουθώντας τις συμβουλές της Sue Bryce, θα δείτε μεγάλη διαφορά σε κάθε φωτογραφία που μπορεί κάποιος να σας τραβήξει, ακόμα και με την κάμερα ενός απλού κινητού.