Απομένει σχεδόν ένας μήνας μέχρι να φύγει το 2020 και μέσα στο διάστημα αυτό μπορούμε να φτιάξουμε προσωπικά ημερολόγια γεμάτα από τις πιο φωτεινές ευχές και τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, δημιουργώντας  ένα πραγματικά ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο.

Φωτογραφίες από γιορτές, διακοπές, ιδιαίτερες και καθημερινές στιγμές μπορούν να γίνουν το σημείο αναφοράς του κάθε μήνα, δίνοντας του ένα ξεχωριστό νόημα και μία ξεχωριστή ανάμνηση.

Ένα προσωπικό ημερολόγιο, πέρα από εικόνες, φωτογραφίες και ευχές μπορεί να έχει ακόμα και έναν άλλο πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού οι σελίδες του μπορούν να γεμίσουν με την αθωότητα, τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και την πολύχρωμη φαντασία των παιδιών.

Κάντε ένα προσωπικό ημερολόγιο project με τα παιδιά σας, δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις και γιατί όχι ξεκινήστε μία νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση φτιάχνοντας μαζί τους κάθε χρόνο ημερολόγια γεμάτα από δικές τους ζωγραφιές και φωτογραφίες.

Δείτε τα να περιμένουν με ενθουσιασμό το ημερολόγιο του καινούργιου χρόνου που φτιάξανε με τα χέρια τους και γεμίστε κάθε μήνα του χρόνου με αυτή την πολύχρωμη θετική ενέργεια.